Wonder Park
Wonder Park er vores store festivalområde fyldt med aktivitetstilbud. Når der er Wonder Park, kan du slå dig løs i vores syv aktivitetszoner: Thoughts, Skills, Sport, Twisted, Internationalt, Wildlife og Performance. Du kan spille bold, spille musik, danse, være kreativ, gå til debatter, høre koncerter, klatre, hænge ud i vores treehouses og meget mere.

Reflection
Vi mødes i mindre grupper i vores camps og arbejder med festivalens tema. Festivalens præster vil på flere måder forsøge at give indspark til, hvordan temaet giver mening i en kristen sammenhæng, og du vil sammen med din festivalguide reflektere over de ting, du præsenteres for.

Show
Vi mødes ved den store scene, hvor vi skal synge, grine, underholdes og mærke fællesskabet sammen. Programmet på scenen er planlagt af nogle af festivalen frivillige – og der bliver gang i den!

Camp Time 
Hver aften mødes du med din camp og hygger dig med dine naboer. Der er planlagt konkurrencer og sjove indslag, som dine festivalguider vil stå for.

Mega Wonder Park
En af aktivitetszonerne Thoughts, Skills, Sport, Twisted, Wildlife eller Performance har planlagt noget ekstra stort – glæd dig!

Megaevent
Festivalpladsen vil denne eftermiddag være fuld af udfordringer og prøvelser, hvor du og din camp skal sammen dyste mod de andre. 

 

Wonder Park består af

Performance
Hos Performance er der en masse sjove aktiviteter med musik, dans, stomp, Ten Sing, fællessang og meget mere. Alle er velkomne – ligegyldigt om det er første gang, du kaster dig ud i det, eller du har prøvet det før. Kom og skab en fest i teltet med os!

Skills
Hos Skills skal vi bruge hænderne og vores kreative evner. Har du lyst til at skabe noget ved brug af en pensel, strikkepind, hammer, spraydåse eller noget helt femte, så stik hovedet forbi Skills under Wonderful Days.

Thoughts
Hos Thoughts skal tankerne sættes i gang. Vi vil debattere store spørgsmål, som for eksempel “Findes der en Gud?”, og “Er der en mening med livet?”. Og vi vil have spændende foredrag, hvor du vil blive inspireret.

Twisted
I aktivitetszonen twisted skal vi lave anderledes og skøre aktiviteter, som man ikke lige laver hver dag. Vi skal blandt andet spille fodbold med et twist, på et galt underlag eller andre udfordringer. Vi skal også have gang i en masse spil i kæmpeformat som for eksempel klodsmajor, twister, fire på stribe og meget meget mere.

Wildlife
Hos Wildlife kan du glæde dig til vildmarksbad, hjemmebygget svedhytte, muddermasker, snobrød, ristede skumfiduser, hindbærsnitter og andet lækkert over bål. Du kan også udfordre dine venner i Den Store Trangia-dyst eller i et OCR-løb med masser af mudder, sjov og spændende udfordringer. Vi glæder os til at have det sjovt med jer - og komme til at dufte lidt af bål!

World Lounge
I World Lounge vil du møde folk fra hele verden. Her skal vi snakke om alverdens kulturer, hvordan vi hver især er forskellige og smage på lækker mad fra alle verdens hjørner.

Sport
Hos Sport får du rig mulighed for at nyde sommervarmen på beachvolleybanen, i en yogasession eller slænge dig i sofaen, mens vi sender Tour de France.